Τι είναι τα FLIPSTERS

 

Λατρεύεις το στυλ και την άνεση? Τότε τα Flipsters είναι για εσένα! Μια νέα κατηγορία υποδημάτων που δημιουργήθηκε για τις γυναίκες και μόνο. Διπλώνουν στα τρία για να μπαίνουν σε ειδικό τσαντάκι που τα περιέχει, έχουν μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό και λαμβάνουν πολύ μικρό χώρο (περίπου όσο ένα iPhone) ώστε να χωρούν σε κάθε γυναικεία τσάντα… ή ακόμα και στην τσέπη σου. Τα «αναδιπλούμενα παπούτσια» Flipsters σύντομα θα συνοδεύουν όλες τις γυναίκες σε όλες τις καταστάσεις!

Τα αναδιπλούμενα σανδάλια Flipsters

Στην Ελληνική αγορά μπορείς να βρεις τα σανδάλια Flipsters Flip-Flops & τις μπαλαρίνες Flipsters Ballet Flats, ενώ σύντομα θα πολλαπλασιαστούν οι επιλογές σου και με πολλά ακόμη είδη αναδιπλούμενων παπουτσιών!

Συνδύασε τα αγαπημένα σου Flipsters με κάθε κοινωνική ή επαγγελματική δραστηριότητα που έχεις, μπορείς να τα έχεις μαζί σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, στις εξόδους σου και στο γραφείο! Τα Flipsters αποτελούν το νέο “must-have” για όλες τις γυναίκες!

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η εταιρεία Flipsters δημιουργήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας το 2009, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το καλοκαίρι του 2013. Και η ιστορία της, έχει ως εξής:

The Flipsters story with founders

Δυο φίλοι μόλις 25 ετών (ο ένας φοιτητής νομικής και ο άλλος φοιτητής βιομηχανικού σχεδίου) παρακολουθώντας τις φίλες τους να περπατάνε ξυπόλητες στους δρόμους μετά από τη νυχτερινή τους έξοδο κρατώντας τα τακούνια στο χέρι, κατάλαβαν πως υπάρχει ανάγκη για ένα κομψό υπόδημα έκτακτης ανάγκης που οι κοπέλες θα το έχουν πάντα μαζί τους (όπως το κινητό τους). Έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε η καινοτόμος ιδέα των Flipsters τα οποία έχουν πάρει τη δική τους θέση στο χώρο της παγκόσμιας μόδας!

Η πρωτοποριακή τεχνολογία τους, να διπλώνουν στα τρία ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους και να γίνονται όσο το δυνατόν μικρότερα σε όγκο, τα έκανε να ξεχωρίσουν από την αρχή. Η τοποθέτηση των σχισμών στον πάτο του παπουτσιού είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ακολουθεί τη φυσική κίνηση του βαδίσματος, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη άνεση στο περπάτημα και την ολοκληρωτική ανακούφιση μετά από τα τακούνια.

Flipsters Anthill Cool company of the year Award

Το 2010 η εταιρεία Flipsters κέρδισε το βραβείο «The cool company of the year» στην Αυστραλία, και συνεργασίες όπως αυτή με την VW στο διαφημιστικό σποτ του νέου Polo VW car αποδεικνύουν πως στα Flipsters αντικατοπτρίζεται το καινοτόμο προφίλ της “νέας επιχειρηματικότητας”.

Καμία γυναίκα δε χρειάζεται να υποφέρει για να φοράει fashionable παπούτσια, αφού πλέον άνεση και στιλ μπορούν να συνυπάρχουν με τα Flipsters!

Στην αρχή θα έχεις τα Flipsters σε κάθε έξοδό σου για να ανακουφίζεις τα πόδια σου από πρήξιμο και πόνους, στη συνέχεια όμως θα τα αγαπήσεις τόσο πολύ που δεν θα θέλεις να ξεκινήσει η βραδιά σου χωρίς να τα φοράς..!